Personvernerklæring

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Som bruker av Inger in Dubai sine tjenester gir du oss tilgang til personopplysninger om deg. Vi ønsker at du som bruker skal føle deg trygg på at opplysningene blir behandlet på en forsvarlig måte. I denne personvernerklæringen forsikrer vi deg derfor at vi behandler personopplysninger i tråd med den til enhver tid gjeldende lov og forskriftsregulering, og i henhold til eventuelle vedtak fattet av offentlig myndighet. I denne erklæringen forklarer vi deg hvordan Inger in Dubai sikrer medlemmenes personvern, hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en enkeltperson. Hos oss gjelder dette for eksempel navn, adresse, fødselsdato, kjønn, livsstil, trening- og helsesrelavant info, e-post adresse, mobiltelefonnummer og kredittkortopplysninger. Når du kjøper produkter hos Inger in Dubai vil vi måtte behandle dine personopplysninger. Dette er nødvendig for å kunne levere den avtalte tjenesten, se personopplysningsloven § 8 bokstav a. Vi behandler også opplysninger om deg med grunnlag i det samtykket du gir når du registrerer deg som bruker.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

  • Opplysninger du selv gir oss

Inger in Dubai behandler de personopplysningene du oppgir når du registerer profil hos oss og opplysninger du på annen måte frivillig gir fra deg, for eksempel når du oppgir personlig informasjon til din trener. Dette kan være navn, adresse, e-postadresse og annen trening- og helserelatert informasjon. Alle personlig opplysninger oppbevares i programvaren som du oppgir den i, dvs i treningsappen vår som leveres av www.trainerize.com. Mer informasjon om sikkerhet og sikring av kontoen finner du på www.trainerize.com. 

  • Opplysninger vi samler inn når du bruker våre tjenester

Når du bruker vår treningsapp velger du selv hvilke opplysninger du ønsker å registrere i appen. Denne direkte informasjonen loggføres slik både bruker og coach kan tilpasse og optimalisere tjenesten. ​

  • Spesifikt om kredittkortinformasjon

Inger in Dubai samler inn din kredittkortinformasjon gjennom betalingstjenesten Stripe. Inger in Dubai har ikke tilgang til ditt kredittkort og kredittkortinformasjon er anonymisert og ikke lesbar. Du kan finne ut mer om dette ved å lese på https://stripe.com/privacy. ​

Hva brukes informasjonen til?

Vi jobber hele tiden med å gi deg en tilpasset og god opplevelse hos Inger in Dubai. Her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:

  1. Levere tjenestene du forventer av oss. For eksempel trenger vi e-post adressen og mobilnummeret ditt for at vi skal kunne kontakte deg med relevant informasjon

  2. Sende deg epost eller melding på appen med tilbud om nye produkter og tjenester, spørreundersøkelser eller annen relevant info

Du kan velge å takke nei til dette gjennom å sende oss en mail så fjerner vi deg fra våre kontaktlister. Du kan også endre epostadressen din og hvilke mail du vil motta fra oss inne på kontoinnstillinger på appen. All markedsføring vi sender ut på denne måten følger markedsføringsloven

Markedsføring og spørreundersøkelser

Vi kan sende deg tilbud om produkter og tjenester på e-post eller andre meldinger i appen. Du kan velge å takke nei til dette gjennom å sende oss en mail så fjerner vi deg fra våre kontaktlister. All markedsføring vi sender ut på denne måten følger markedsføringsloven. Av og til utfører vi spørreundersøkelser. Målet for dette er å få feedback på eksisterende program og tjenester samt å identifisere nye potensielle produkter. 

Deles informasjon med andre?

Inger in Dubai deler ikke din informasjon med andre med mindre det er snakk om sikkerhetshensyn for å beskytte deg og din brukerkonto eller ved mistanke om lovbrudd.​

Hvordan kan jeg administrere informasjon om meg?

  • Oppdatere personopplysninger

Det er viktig at opplysningene vi har om deg er riktige. Du kan oppdatere dine opplysninger inne på vår applikasjon under din profil.​

  • Sletting av personopplysninger

Du kan når som helst avslutte ditt medlemskap eller konto hos Inger in Dubai. Vi lagrer i så fall personopplysninger ikke lenger enn 6 måneder etter avsluttet medlemskap. Det gjør vi for å kunne ivareta din kontoinformasjon skulle du ønske å gjenopprette din lagret informasjon inne på appen.

Vi har ikke tilgang til kredittkortnummeret, kun selve betalingstransaksjonen. Vi tar vare på din oppgitte mailadresse og mobilnummer, slik at vi kan kontakte deg med tilbud etter endt medlemsperiode. Du kan når som helst stoppe slik kommunikasjon gjennom å sende oss en e-post.

  • Innsyn i personopplysninger

Du kan, når som helst, kontakte oss på info@ingerindubai.com og be om innsyn i de personopplysninger vi har om deg. Du har rett til å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med kravene i lovgivningen.

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png